Omgeving

Het chalet op de Sophiahoeve is centraal gelegen, op makkelijke rij-afstand van grote steden en toch midden in de natuur. Het is bijzonder geschikt voor mensen die van rust houden en voor fiets- en wandelliefhebbers.

Het park ligt in Voorthuizen. Dit is een gezellig dorp waar genoeg supermarkten en restaurants te vinden zijn. Ook is er een VVV. Voorthuizen ligt te midden van andere gezellige dorpen zoals Lunteren, Barneveld, Ede, Nijkerk en Putten. Hier zijn regelmatig markten en braderieën.

De Sophiahoeve ligt aan een uitgebreid fietsroutenetwerk (knooppunt 94) wat over de hele Veluwe gaat en meer dan 1600 kilometer lang is. Hier zijn genoeg mooie routes om te fietsen!

Op 3 kilometer afstand van het park bevindt zich de recreatieplas Zeumeren. Hier kunt u zwemmen en zonnen. Ook bent u hier aan het juiste adres voor shortgolf, midgetgolf, footgolf en jeu de boules. En van waterskiën tot outdooractiviteiten en avontuurlijk spelen in schateiland Zeumeren; op Zeumeren kan het allemaal.

Dit is slechts een greep uit de activiteiten in de omgeving van de Sophiahoeve. Zie de lijst hieronder voor meer leuke uitjes in de omgeving.

Uitgaan in de omgeving

Brochures en andere informatie voor meer mogelijkheden tot uitgaan vindt u bij de receptie van het park.